טיפול לסרטן משני בכבד ממקור לא ידוע

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

02/08/2007 | 21:06 | מאת: דניאלה

אבי בן 67 חולה בסרטן משני בכבד. יש גידול בגודל של כ-8 ס"מ ועוד נגעים נוספים קטנים יותר בכבד. מקור הסרטן הראשוני לא ידוע אולם הרופאים סבורים שזה איפושהו במערכת העיכול. השבוע הוא צריך להיכנס לטיפול כימותרפי. האם הטיפול בגרגירים רדיואקטיביים שהמלצת עליו בעבר יכול לעזור? מה הפרוגנוזה במצבו עם ובלי הטיפול (כלומר רק עם כימותרפיה)? האם כדאי בכלל לבצע כימותרפיה- האם התוצאות שוות את הסבל?

יכול לעזור אחרי מיצוי טיפול כימוטרפי במידה וזה לא עוזר.הפרוגנוזה עם כימוטרפיה היא אחוז תגובה של כשלושים אחוז ואם מגיב החציון הוא כשבעה חדשים

03/12/2007 | 16:56 | מאת: דניאלה

מנהל פורום סרטן הכבד