עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

30/07/2007 | 09:01 | מאת: אאאא

שלום רב, אני פונה בשם חברה מאוד טובה שלי. היא בת 27 וגילו לה 2 גושים בכבד - אחד סרטני והשני לא. אמרו לה שהיא חייבת לעבור ניתוח בכדי להיפטר מהגושים האלו. העניין הוא ששני רופאים שהיא פנתה אליהם מבקשים כסף בעבור הניתוח, סכום של 32,000 ש"ח כאשר 80% במזומן. לצערנו הרב, לא הצלחנו לגייס כזה סכום במזומן! הניתוח חייב להעישות בהקדם! מה עושים?? למי פונים?? איך זה יתכן שאדם משלם כל חיו עבור קופת חולים והיא לא יכולה לממן כזה ניתוח - שלצערינו רבים מדיי נאלצים לעבור אותו כל יום?? מה לעשות??? מחכה להכוונה כלשהי. תודה רבה

במידה ואובחנה עליה לפנות דרך רופא המשפחה שיפנה אותה לכירורג כבד במסגרת בית חולים ציבורי .ושם יבדקו האם ניתן לנתח אותה או לא. בתי החולים במרכז הם שיבא איכילוב וולפסון או אסף הרופא ובלינסון

מנהל פורום סרטן הכבד