קליטה בכבד בפט סיטי

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

20/09/2023 | 16:06 | מאת: בקי

היה לי סרטן מעי הגס לפני שנתיים וכעת בבדיקת פט סיטי ראו שני קליטות בכבד, על אף שבסיטי לא רואים כלום ורק בפט זה נראה, מה עוד זה יכול להיות עם לא גרורות מהגידול הקודם?

יש לברר איך ומה רואים בפט סיטי ,מה גודל הממצא והאם הSUV הנפלט מהממצאים מתאים לגידול. ואם אפשר לבצע ביופסיה לברר את הממצאים שנצפו או לחילופין האם לא מדובר בהמנגיומות . ולא בגידול.

כמו שכתבתי כבר יש להבדק היטב אצל הרופא המטפל יש לבדוק מה רמת הקליטה בפט ,יש לבדוק האם לא מדובר בהצנגיומה ויש בהמשך לברר האם ניתן לבצע ביופסיה מחט לבירור היטופתולוגי

מנהל פורום סרטן הכבד