שאלה ….

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

23/06/2022 | 21:24 | מאת: לירון

שלום ד״ר !הי יש לי שאלה שמעניינת אותי .. לא יודעת אם תוכל לענות במדויק אבל אפילו ממוצע או השערה יספקו אותי. אני מבינה שטיפולי קרינה(בחולי סרטן) יכולים להעלות את הסיכון לסרטן משני מהטיפולים הללו בעתיד. וגם בדיקת אבחנה כמו סיטי עלולה לעלות את הסיכוי לממאירות בעתיד , בכדי שאוכל להבין פורפורציונלית ואוכל לנסות לאמוד את רמת הקרינה שנחשפתי אליה ( בבדיקות סיטי) שאלתי היא - בכמה גבוה מינון הקרינה שניתן בטיפולי קרינה בהשוואת לבדיקת סי טי בודדת למשל…? תודה לך

לצורך מענה לכך זה דיון ארוך על ביולוגיה של קרינה קרינה וסרטן . את יכולה לקבוע תור אם ברצונך לשוחח בנושא

מנהל פורום סרטן הכבד