תחושות מוזרות ברגליים

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

13/06/2020 | 14:33 | מאת: אודליה

שלום. אמי בת 87 אובחנה לפני כשלושה חודשים עם כולנגיוקרצינומה (עד אז בריאה ופעילה לחלוטין) אחד הדברים שהכי מטרידים עכשיו מלבד כאבי בטן (כרגע ברמת אופטלגין) זו תחושה לא מוסברת ברגליים. קשה ללכת ואפילו קשה לשבת! יכולה בעיקר לשכב כח הרגליים מציקות. זו תחושה שקשה לה להסביר, ״רגליים מתאבנות״. עשינו דופלקס שיצא תקין. מה עוד יכולה להיות הסיבה וכיצד ניתן להקל?

יש לברר המצב עם נוירולוג ולברר עם האונקולוג מה מצבה מבחינת המחלה כולל בדיקות דם מקיפות

מנהל פורום סרטן הכבד