ציסטה בטחול..................................

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

31/08/2017 | 11:31 | מאת: נירה

לא ידעתי איפה לשאול.. מקווה שבכל זאת תוכל לענות לי. לפני כשנה וחצי גילו לי ציסטות עם מחיצות מסויידות בטחול באולטרסאונד . כעבור חצי שנה המצב לא השתנה. לפני כמה ימים עשיתי בדיקה חוזרת, אחרי שנה - רוב הציסטות נשארו אותו דבר אבל הפנו אותי לסיטי תלת פאזי מכיוון ש: (כך היה כתוב)- "הציסטה הדומיננטית עם מחיצות רבות גדלה במקצת- מ23 מ"מ ל27 מ"מ". מה זה אומר ציסטה עם מחיצות רבות ? זה יותר מסוכן מציסטה פשוטה? האם זה שזה גדל זה מחשיד יותר לכיוון ממאיר? אפילו שזה גדל ממש בקצת? בדרך כלל מוציאים אותה? תודה רבה

אינני רדיולוג ומצטער איני יכול לענות על שאלתך .בקש מרופא המשפחה שיפנה אותך למומחים המתאימים

מנהל פורום סרטן הכבד