חזרה לדריכה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/09/2014 | 15:37 | מאת: mia

שלום פרופסור. אני בחורה שסובלת מפצעים. על רקע ספינה ביפידה. לפני חודשיים עברתי ניתוח בהרדמה כללית של הטריית פצע, הייתי עם VAC כמה שבועות, ולאחרונה יש שיפור.. והוא כמעט סגור בכל הזמן הזה הייתי עם כסא גלגלים כי היה אסור לי לדרך בגלל הניתוח (ברגל השניה עברתי קטיעה) באיזה שלב אפשר לחזור להליכה? גם כשהפצע יסגר, זה לא יפתח בחזרה?

ללא בדיקה של מצבך, או הכרות מעמיקה עם מצבך, לא ניתן לייעץ. מומלץ בחום לפנות למנתח והוא יחלט על סמך הנתונים את תזמון הדריכה שנה טובה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי