מה הסיבה? ואיך לטפל?

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/12/2013 | 01:48 | מאת: עזרא ונחמיה

יש לי אף שנראה מצוין הקצה צר ודק! לפני שבועים הוא תחיל להיות מעט אדום והתעבה התקשה וכאב מפושט! ניסיתי אנטיביוטיקה מקומית לא עזר אין פצע בתוך האף הכאב הוא בסחוס קשה להבין ממה נוצרה הבעיה התחלתי אנטיביוטיקה זה לא ממש עוזר רק מחליש אותי , לפני שבועים וחצי התחלתי לקחת msm מתאן סולפור זה תוסף תזונה גופרית ! במינון 2 גרם ליום היתכן שזו הבעיה? הפסקתי אבל המצב לא הפיך בינתיים במוצר כתוב שאין לו כלל תופעות לוואי יש קשר? מה לעשות זה קצת מגרד ויש אודם בקצה האף !

לפנות לרופא מומחה לבדיקה (כירורג פלסטי או רופא עור) בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי