פצע כרוני

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/04/2013 | 18:34 | מאת: שלום רב

אימי בת 80 סובלת מפצע כרוני בקרסול וגם מאחורי כף רגל תחתונה במשך חודש וחצי סובלת מכאבים חזקים שריפה בפצע ולאחרונה צלוליטיס ואינה יכולה לדרוך על רגל בעבר טופלה עם גרנופלקס ואווקסל ללא הטבה. כרגע עם קרם סילברול. בנוסף סובלת מאי ספיקת לב ובצקות ברגלים. מה לדעתך צריך לעשות והאם תוכל להמליץ לנו על מומחה לפצעים באיזור חיפה אני חסרת אונים מאישה עצמאית נהפכה לאישה סיעודית

07/05/2013 | 22:53 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

יש לפנות בהקדם לכירורג פלסטי מומחה בקופה או לאחד מבתי החולים בחיפה, שם יוכלו לתת לכם מענה. בהצלחה דר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי