עזרה דחופה! פצעי לחץ בחולה פגועת שיתוק מוחין סיעוד

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/02/2013 | 15:03 | מאת: ענת

שלום רב- אחותי מאושפזת בבית חולים מזה כחודש- היא פגועת שיתוק מוחיו סיעודית 100 אחוז, לא מתקשרת. הגיעה עקב זיהום בפג, וכעת הזיהום יותר טוב, היה לה זונדה לכמה שבועות, אבל יש לה פצעי לחץ שחורים ואדומים ברגל בה היא משותקת ואולי גם בישבן. ברור לי שלא מטפלים בה טוב בבית חולים , ובמוסד לא יטפלו בה הכי טוב, מה אני יכולה לעשות? היא שייכת לכללית, ואין לי בעיה גם לטפל בה בפרטי. האם יש מרפאה באזור חדרה או באזור? אם לא מה מומלץ? עזרה דחוף!!! ענת

17/02/2013 | 23:59 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

כל כירורג פלסטי מומחה יכול לעזור יש כזה בהלל יפה ! אולי רצוי לפנות לטיפולו ! בהצלחה דר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי