האם זו שושנת יריחו?

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/11/2012 | 14:22 | מאת: עדי

שלום, נפתח לי פצע אשר ואני פוחדת כי זו שושנת יריחו. הפצע הינו ברגל ואינו במקום בו הוא משתפשף בסנדל. הפצע הינו מגרד, גדל עם הזמן ומוציע מוגלה. צילמתי אותו כדי שתוכל/י לבחון אותו, אך לא ניתן להוסיף תמונות בההודעה, אשמח אם תוכל/י לרשום את המייל שלך כדי שאוכל לשלוח לך את התמונה. תודה מראש, עדי

03/11/2012 | 00:11 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

במקרים כאלו של פצעים אשר דורשים בדיקה. ממליץ לפנות לרופא מומחה בכירורגיה פלסטית או ברפואת עור. על סמך בדיקה, ןלעיתים ביופסיה ניתן לתת אבחנה מדויקת וטיפול בהצלחה דר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי