פצע לחץ בעקוז

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/06/2012 | 02:46 | מאת: ימית

לאמא שלי יש פצע לחץ בעקוז היא מאושפזת בבית חולים והיא סכרתית. לצערי יש זיהום ויש לה חום .מטופלת כברשבוע באנטיביוטיקה ואין שינוי(ניסו מספר סוגים של אנטיביוטיקה)לטענת הרופאים לא ניתן לעשות הטריה כי זה ניתוח גדול מדי והיא בת73ויש חום ולכן זה מסוכן. אני מרגישה שאני מאבדת אותה ואין לי למי לפנות האם יש משהוא נוסף או מישהו שניתן לפנות באופן פרטי?האם יש טיפולנ לא בסל הבריאות? אנא עיזרו לי

23/06/2012 | 18:33 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

במידה והרופאים חושבים כי המקור לחום הינה הרקמה הנקרוטית של הפצע, הרי שהטיפול בפצע ובמצבה הוא הטריה אנטיביוטיקה לא תספיק. היה רצוי כי כירורג כללי או פלסטי יבדוק אותה לצורך כך. החלמה מהירה ד"ק שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי