ציפורן בבוהן של ילד בן שנתיים שנפצעה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/03/2012 | 22:16 | מאת: Haim Rizi

הציפורן קיבלה מכה חזקה - נפתחה עליה דלת. ירד הרבה דם וכעת הציפורן כאילו מוגבהת והכל כחול, האחות אמרה שלא לחבוש ולא לחטא כי כל טיפול יגביר את הכאב. האם לא חייבים משהו (לפחות יוד) למנוע זיהום, דלקות ומוגלה. תודה חיים 054-5999961

02/04/2012 | 23:57 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

במידה ויש דימום מתחת לציפורן, רצוי לנקזו על ידי מספר חורים בציפורן (יש לפנות לרופא) הדבר מקטין את הכאב, ומשפר את סיכוי הציפורן לשרוד לגבי חיטוי , אף פעם לא מזיק... בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי