מרפאה מתמחה בטיפול בפצעים קשים בירושלים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/02/2012 | 19:30 | מאת: יאיר

שלום--קרובת משפחה בת 56 שנה--לפני שנים עברה טיפול בסקלרוזנטים בורידי הרגלים הבולטים -ירכים ושוקים. לפני חצי שנה אחד מהסקלרוזנטים--זה הסיפור-- נדד ויצר פצע עמוק בוריד , פצע ההולך ומתפשט ומעמיק.. טיפול אנטיביוטי נכשל. קרובתי סובלת מאד. האם יש מרפאה בירושלים המתמחה בטיפולים השונים--רימות,תא לחץ,וואקום, ,הזרקת מקרופגים וכיוצ ? בתודה לעזרתך יאיר

17/02/2012 | 08:53 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לדעתי רצוי לפנות לאחד מבתי החולים בירושלים למחלקה לכירורגיה פלסטית ! שם יוכלו לעזור ! אחרת ברר דרך הקופה שלך באם יש כירורג פלסטי, רופא עור, או כירורג כללי אשר מתעסק בתחום ! בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי