פצע לא נרפא

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/01/2012 | 14:59 | מאת: אור

מזה 3 חודשים פצע על צלקת ניתוחית מהעבר.הפצע לא גדול,אך ישנן 2 פיסטולות בפנים לכיוון הצלעות.כאבי תופת.נאמר שאין מנוס מפתיחה והטריה.האם תא לחץ יכול לעזור במקרה זה או שיש סיכוי שהפצע ייסגר לבד?החשד הוא לכיוון אוסטומיאליטיס.בת 35

15/01/2012 | 20:09 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

יתכן שלתא לחץ תהיה השפעה,אבל עקרונית במצבך יש לבצע ברור מעמיק של הגורם רצוי לבצע הדמיה כמו CT או צילומים כמו כן תרביות פצע וכן פיסטולוגרפיה - לאבחן את העומק התעלה אחרי כל אלו לחשוב על טיפול כמו: אנטיובטיקה, טיפול פצע, הטריה וכדומה בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי