פצע חדש-ישן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/12/2011 | 14:34 | מאת: אור

שלום רב.בעברי פצע קשה ריפוי במשך מספר שני לאחר ניתוח גב.(הטריות,ואקום,מאקרופג'ים,השתלות עור).מזה 6 שנים סגור.לפני כ3 שבועות כאבים בצלקת וחום,נפתח מעט והפריש מוגלה.כעת-שכבה של נקרוטיקה (שחור לגמרי)ומסביב שוליים מןגלתיים.הומלץ על WET TO DRY פעמיים ביום.כאבי תופת.הרופא אומר שזה פצע לחץ ושעלול להתדרדר.האם יש לי מה לדאוג או שסביר להניח שזה יעבור בלי התערבות כירורגית?

09/12/2011 | 06:51 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ללא פרטים רפואיים על מצבך, ועל ההסטוריה שלך. ללא פרטים על מה הגורם לפצע ואו בדיקת הפצע אינני יכול לתת הערכה. ברור כי פתיחה של פצע ישן מצריכה טיפול קפדני, ומעקב רפואי צמוד ודאגה לשמוך ! בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי