הסרת נקודת חן ברגל - כואב לדרוך

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/11/2011 | 14:27 | מאת: דניאלה

לפני ארבעה ימים הוציאו לי נקודת חן ברגל בקוטר של 2-3 ס"מ, ואח"כ תפרים, מאז אני לא מצליחה לדרוך על הרגל, כואב ומציק, רגיש שהעור עומד להיקרע. מבחינת התפרים אני רוחצת פעמיים ביום ושמה סינטומצין, ללא אודם או מוגלה. חובשת כמובן. האם הגיוני שכ"כ הרבה זמן לוקח להחלים מזה? ושאני לא מצליחה לדרוך על כף הרגל. במנוחה לא כואב לי כמובן.

29/11/2011 | 14:03 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

כן כאבים באזור יכולים להמשך אפילו שבועות, בכל מקרה של כאבים, רצוי גם להבדק אצל רופא !!! ובכל מקרה לנסות לנוח עד כמה שניתן אם רגל מורמת !!! בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי