פצעי לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/11/2011 | 16:59 | מאת: דינה מדמון

אמי מבוגרת מאוד מרותקת לכסא גלגלים נמצאת, כמובן עם טיטול יש לה פצע לחץ בגב התחתון למרות ששמו קטטר כדי שהשתן לא יגע בפצע ושהפצע יגליד הפצע העלה קורוזיה ונראה מכוער מה ניתן לעשות? האם יש איזה משחה מיוחדת שיכולה לרפא הפצע? אודה לכם על תשובתכם בהקדם.

22/11/2011 | 13:55 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

על מנת לתת לך המלצה טובה על הטיפול בפצע, יש צורך לבדוק את מצבו. הדבר הרצוי ביותר הינו הפניה של אימך לרופא מומחה בתחום. עד אז מומלץ לרחוץ את האזור, לחטא, להחליף חיתולים באופן סדיר. לגבי סוג החבישה יש צורך בבדיקה ! בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

08/12/2011 | 12:00 | מאת: קוסטה גרינשפון

שלום רב. הכי חשוב למנוע לחץ על האיזור באופן מוחלט לתקופה של כמה שבועות.אחרת שום משחה ושום מומחה לפצעים לא יעזור.ו במגביל להתייעץ עם המומחים.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי