תחושת שריפה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

11/04/2007 | 14:56 | מאת: שרה ב.

שלום רב, אני בת 55 מזה זמן רב סובלת מתחושת צריבה בכפות הרגליים . מבקשת לדעת ממה נגרמת צריבה זו האם הדבר נובע כתוצאה מפגיעה בנימי דם,או מנטילת תרופות אני לוקחת תרופות נגד סכרת שהיא ברמה גבולית, כדורים ללחץ דם ולכולסטרול וכן כדור לתת פעילו של בלוטת התריס. אנא מכם תשובתכם ממה הדבר נובע וכיצד ניתן לטפל בנושא. בתודה מראש שרה ב.

22/04/2007 | 13:02 | מאת: דניאל וייס

יש לבדוק האם הבעיה היא מענית או רפואית. אם הסוכר מאוזן וכן שאר הבעיות הרואיות מטופלות נכונה יש סבירות שהבעיה הינה מכנית- דהיינו חיכוך בנעל וכדו' לכל שאלה ניתן לפנות בטל'03-7521670 רפואה שלימה דניאל

29/04/2007 | 21:00 | מאת: אבי

האם יש תרופה לשריפה בכפות הרגלים? ולמה זה שורף???

11/04/2008 | 23:04 | מאת: נמצא בבעיה

האם יש תרופה לשריפה בכפות הרגלים? ולמה זה שורף???

26/11/2007 | 11:11 | מאת: MIKI555

שלום רב, אני בן 54 מזה זמן רב סובלת מתחושת צריבה בכפות הרגליים, אין לי סכרת ולא מקבל שום תרופה . מבקש לדעת ממה נגרמת צריבה זו האם יש טיפול ואיך אפשר לטפל בזה. תודה מראש מיכאל א

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי