ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

16/09/2011 | 21:01 | מאת: ברק..מ.

שלום רב, לסבתא שלי סובלת מפצע שהיה קטן ולאט לאט התרחב במשך שנתיים סבתא שלי עברה טיפולים ועוברת כיום גם אך כשהיום היא מאושפזת בביה"ח שיבא תל השומר והפצע כבר הגיע לדבריו של הרופא ל25X15 לערך כיום הוא אומר שהם עלו על הבעיה והבעיה היא שאין הספקה של דם לורידים ובגלל זה הפצע לא מבריא אלא רק מתרחב... היום הרופא אמר שאם היא לא תעשה את הניתוח הזה היא תהיה צריכה להיות מוכנה לקריתת רגל .... הייתי רוצה לדעת אם תוכל לעזור לי כי בייעוץ האם זה ניתוח יש לו אחוזי הצלחה האם סבתא שלי בת 81 יכולה לעבור ניתוח כזה ? אני ממש צריך חוודת דעת נוספת .... אשמח אם אכן תעזור לי למשפחתי ולסבתא המדימה שלי ... היה לי קשה ליראות איך היא בוכה היום לצידי ואני ומשפחתי מפחדים שהיא תיכנס לדיכאון כתוצאה מהאמירה הזאת

28/09/2011 | 14:11 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לא ברור לי ממה סובלת הסבתא (מחלות רקע, תרופות, ומה סיבת הפצע) ללא מיידע זה לא ניתן לתת לך עצה. אם אני מבין נכון אתם בבית חולים תל השומר, שם מצויים מומחים מעולים לטיפול פצעים ! שנה טובה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי