פצע קשה ריפוי?

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/08/2011 | 02:30 | מאת: פצע

לדר' היקר שלום רב, סליחה זה ארוך נגע בעור, חשש ל bcc, הנגע נותח, הוציאו לי פיסת עור 5 ס"מ, תוצאות ביופסיה – skin showing stasis dermatitis, no evidence of malignancy עברו חודשיים, טופעל ב משחות אנטיביוטיות , אחרי שבועים התחיל להפריש, טופעל באנטיביוטיקה (כדורים). היו שבועיים polymem, אחרכך prontosan + polymem ומשחת סימפטומיצין או gentatrim הפצע כבר קטן, כ 1 ס"מ אבל לא סגור ויש טיפה הפרשה צחובה. עכשיו יומיים שמתי polydin+prontosan+polymem יצאה די הרבה הפרשה, בקצע אחד היה כנראה מוגלה שיצא. המקום כעב לפני הפולידין, כבר לא כעב. בכלל מזמן אין כעבים אבל … בדיקת כלי דם - יש ורידים, מינימום של אי-ספיקה אין סוקר, אין הסטוריה מנתח פלסטי רואה אותי כל שבוע, כשבועיים הלכתי לאחיות כל יום. מה עושים, איך מטפלים בזה שכבר יגמר!

30/08/2011 | 10:41 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

מאוד קשה לייעץ ללא בדיקה של הפצע ושל המצב הכללי לי נשמע כי את/ה מטופלים כראוי. עובדה כי הפצע הולך ונסגר חשוב באופן עקרוני: במידה ויש בצקת ברגל לטפל בבצקת על ידי הרמת רגל או חבישה אלסטית במידה ויש זיהום לטפל בזיהום ולהתאים את טיפול הפצע למצבושל הפצע. כל זאת יכול לעשות הרופא אשר מטפל. בהצלחה והחלמה מהירה ד"ר שלום

01/10/2011 | 10:09 | מאת: דר אברהמי

אתה לא מטפל נכון . יש אי ספיקה ורידית וכל המשחות לא מספיקות אתה צריך לראות כירורג כלי דם להשלים דופלקס ורידים לטפל בהם בכל דרך נכונה אנדווסקולרית , ניתוח או הזרקות אז הפצע יחלים ולא יחזור בברכה דר אברהמי.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי