קאלוס בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/07/2011 | 00:50 | מאת: נעה

רופא עור זיהה בכף רגלי קאלוס הוא שלח אותי לאורטופד שיתן לי הפנייה למדרסים. אמר שזה כרוני ואצטרך לחיות עם זה כל השנים. מדרסים יקלו על ההליכה. האם יש אלטרנטיבות אחרות? מה דעתך על דעת הרופא וכד'.. אשמח לתגובה... לבינתיים קבעתי תור אצל רופא עור נוסף ואשמח גם לדעת כיצד זה קרה? והאם אין סיכוי שזה זכוכית או קוץ ולא קאלוס ? לתשובתך אחכה . נעה

01/08/2011 | 09:30 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ראשית ללא בדיקה של מצבך מאוד קשה להעריך את הבעיה. קלוס נוצר בעיקר עקב לחץ מתמיד באזור מסויים. ברוב המקרים הדבר נובע מבעיה מבנית של כף הרגל ולכן אורטופד ומדרס הינה גישה נכונה. אבל ישנם גם גורמים אחרים כגון מחלות עור - ולכן רופא מתאים לטיפול. בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי