פצע שלא מתאחה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

11/05/2011 | 13:33 | מאת: ליאת

שלום דוקטור, אימי (בת 54 עברה הקרנות גזזת בילדותה )עברה ניתוח להסרת מנגיומות לפני כ- 3 שנים הניתוח עבר בהצלחה אך התפר לא התאחה התמלא במוגלה ונפערו חורים בראש . כעבור שנתיים וחצי ביצענו בדיקת MRI ובעקבות העובדה שהמנגיומות גדלו והתפר לא התאחה אלא נפערו בו חורים ,הרופא המנתח החליט לנתח שוב את הראש בכדי להסיר את העצם החולה ואז גם להסיר את המנגיומות במקום לעשות הקרנות והכל בגלל החורים שנפערו, אנחנו 3 חודשים אחרי הניתוח השני ושוב הפצע לא מתאחה ושוב התגלתה מוגלה הפעם לא על התפר אלא במקום אחר ועכשיו מתחיל להיפער חור. אנחנו לא רוצים לחזור לאותו המצב אלא לנסות להבין מה נוכל לעשות על מנת לטפל בפצע ובמוגלה (היא כרגע מורחת משחה אנטיביוטית לעינים שנתן לה הרופא המנתח) אשמח אם תוכל להפנות אותנו ולעזור בכדי שנצליח לפתור את הבעיה שמעיבה על החלמתה ... תודה

05/06/2011 | 11:37 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי מצבה מורכב. ללא בדיקה מעמיקה של מצבה, ושיתוף פעולה בין הניורו-כירורג לכירורג פלסטי בטיפול, יהיה קושילרפאה. ולכן ממליץ לחזור לבית החולים לבדיקה וטיפול ! בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי