עין יעקב

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/04/2011 | 22:41 | מאת: אפי

שלום, אני בן 40 לפני כ-4 חודשים הופיעו לי פצעוני יבלות קטנים בקרסול רגל שמאל, בשלב מסויים היבלות התפוצצו ומאז אני סובל ברגל זו. מה שנראה כיבלות היה למעשה פטרייה שהתפתחה לגודל של כ- 4*3 ס"מ. הייתי אצל רופאת עור והיא נתנה לי טבעקוטן למשך שבועיים. לאחר שבועיים נשארה האדמומיות באזור בו הייתה הפטרייה ובנוסף נוצר יובש בעור. העור קשה עם סדקים וחתכים כואבים מאוד, העור דמוי קשקשים. חלק המליצו לי לפנות לפדיקוריסטית רפואית וחלק לא בטענה שזה לא נותן פתרון לאורך זמן. מבקש את המלצתכם מה נכון לעשות? תודה.

09/05/2011 | 19:43 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ללא בדיקה לא ניתן להציע טיפול ! רצוי פניה לרופא עור מומחה לצורך כך ! בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי