סקלרודרמה-כיבים בידיים.

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

31/03/2007 | 09:00 | מאת: ela

האם ישנו איזה טיפול יעיל לפצעים באצבעות הידיים כתוצאה מתופעת רנו אשר הופיעה כחלק ממחלת הסקלרודרמה?

19/04/2007 | 18:20 | מאת: דניאל וייס

כדאי לשקול טיפול של פרוסטוגלנדים (אילומדין – אילופרוסט) בהתייעצות עם מומחה כלי דם. כדאי לפנות לפרופ' חאצ'ק מהדסה עין כרם. ניתן לפנות בכל שאלה בטל' 03-7521670 רפואה שלימה דניאל

02/09/2007 | 15:09 | מאת: מרה

שלום רב, האם מומלץ טיפול באילומדין לחולה (81) הסובלת מחסימת SFA בעקבות הופעת פצע/כיב בכף הרגל? מהם סיכויי ההצלחה של טיפולים אלה ומה הסיכונים? בברכה, מרה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי