שטף דם בציפורן ביד

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

19/04/2011 | 15:26 | מאת: mey

שלום לפני מספר ימים נמחצה לי האצבע קלות ממכסה של פח אשפה כתוצאה מכך נוצר לי שטף דם בציפורן המתחיל מלמטה והתחושה היא מעין לחץ בתוך הציפורן ... יש לציין ששטף הדם נמצא רק במחצית של הציפורן החצי השני נראה תקיןוהלחץ הוא רק במחצית מהציפורן 1. האם יש דרך לשחרר את הלחץ ? 2. האם היא עלולה לנשור ומתי שטף הדם עתיד להיעלם? תודה.

20/04/2011 | 00:59 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ניתן לשחרר את הלחץ על ידי ביצוע של חורים קטנים בציפורן, על ידי מחט סטרילית חדה. בצורה זו הדם יצא חוצה ובכאב יפחת. רצוי כי רופא יבצע זאת. לגבי נשירת הציפורן, במידה ונפגע שורש הציפורן היא יכולה ליפול, ואז בדרך כלל תצמח חדשה. לציפורן חדשה לוקח לעיתים 6 חודשים לצמוח. וזה גם הזמן שלוקח לשטף הדם להתפנות החלמה מהירה ד"ר שלום

20/04/2011 | 10:56 | מאת: mey

תודה על התגובה המהירה , איזה רופא יכול לבצע את החורים על מנת לשחחר את הלחץ?

04/04/2015 | 01:02 | מאת: אנונימי

ניסיתי לסגור אץ החלון והאצבע שלי נמחצה בין שני מהשברים בתוך החלון . ירד לי דם ואני לא ממש מרגישה את האצבע רק שממש כואב לי שם, יש לי סימן כחול בתוך הציפורן אבל יש לי לק אז אני לא ממש רואה. הציפורן שלי תיפול? יש משהו לעשות עם זה כי אני ממש לא רוצה שהיא תיפול

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי