פצע אחרי scin graft

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

10/02/2011 | 17:42 | מאת: ויקטור

עברתי הסרת המנגיומה לפני חודש והשטילו לי אור במקום הזה. נראה שהאור נקלט והתחיל להתרפות, אסל לפני שבוע נוצר אזור שלא נקלט האור עד שאתמול אחרי טיפול של יום עם granuflex השטל כולו נשאר בתחבושת. המנגיומה היתה בגודל 10 על 5 ס''ם. עכשיו סמו לי aquacel ag אך לא מוצא אתו בבתי מרקחת. אודה על כל הצעה והפניה. מה אפשר לעשות במקרה שלי? איפו אפשר לקנות התחבושות aquacel ag והאם הן טובות בשבלי? בבית חולים אמרו לשטוף פצע עמ מיים וסבון, אך לא בטוח כי ססון זה טוב בשביל הפצע שלי, האם זה כך?

13/02/2011 | 13:08 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לא ניתן לייעץ במקרה שלך ללא בדיקה של הפצע עקרונית החבישה אשר הוצאו לך טובות, וניתן לרכוש אותן בבית מרקחת של הקופה. רצוי לפנות לבית החולים אשר טיפל בך ולשמוע מהם - כיצד לטפל כל זאת בהתאם למצך בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי