העברה לטיפול סעודי מורכב בגלל פצעי לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/01/2011 | 23:04 | מאת: דרור

אבי בן 95, מטופל כשנתיים במחלקה סעודית בבית אבות, לאחרונה התדרדר מצבו הבריאותי רמת הסוכר עלתה והוא החל לקבל אינסולין קבוע, במקביל החלו להופיע אצלו פצעי לחץ, שטופלו בעזרת אחות פצעי לחץ, היום הודיעה לי הרופאה שעקב מצב הפצעים אבי זקוק לעבור לטיפול סיעודי מורכב במוסד כמו בית ריבקה. האם אני חייב להעביר את אבי לטיפול סעודי מורכב? האם יש טיפול אחר? האם יש סיכוי שהוא יצא מזה או שזה מעבר קבוע?

13/02/2011 | 13:01 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

זהו עיניין משפטי, לכל בית אבות יש סמכות לטפל בפצעים שיטחיים בלבד ברגע שהפצע עמוק - יש צורך להעביר למוסד שיכול לטפל בכך ולכן בית רבקה או דומיו מתאים בהצלחה. ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי