פלולה שלא נרפאת ומגרדת-לא מחליפה צבעים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/01/2011 | 01:50 | מאת: הדס

יש לי גם כאלה , הן הולכות וחוזרות. אולם יש אחת בזרוע היד שלא עברה, והיא מגרדת. הרופאה איבחנה את כל זה בשם שאני לא זוכרת, גם אמרה ויראלי ושרפה אותן הפלולה על זרועה היד לא עברה צבעה בהיר, אינה משנה צבעים אבל לפעמים אני מגרדת ויורד טיפה דם האם זה משהו סרטני חס וחלילה

13/02/2011 | 13:00 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הטיפול בנגע ויראלי נעשה אצל רופא עור מקובל לצרוב אפילו מספר פעמים על ידי חנקן נוזלי ולכן יש צורך לחזור על הטיפול במידה ולא יעזור - יש לפנות לכירורג פלסטי לניתוח בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי