פצעי לחץ קשים לריפוי

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/11/2010 | 16:17 | מאת: אודי

שלום דר' אבשלום ! אימי,בגיל 93, שברה לפני מספר חודשים את עצם הירך. בוצע ניתוח לאיחוי השבר. כמו כן, סובלת מרמת סוכר גבוה ומקבלת אינסולין, וכן סובלת מ"דמנציה". מאז השבר ועד היום מאושפזת בשיקום וא"כ בבית אבות. היא שוכבת במיטה רוב שעות היממה, אינה מסוגלת לאכול לבד או לשתות לבד. קיימים נסיונות קלים לבצע פיזוטרפיה, אך ללא רצון מצידה לבצע תרגילים ולעזור לעצמה. במהלך החודשים האחרונים נוצרו אצלה פצעי לחץ בעצם הזנב, אשר הולכים ומחריפים ולעיתים מלווה בחום. קיבלה אנטיביוטיקה ואקמול להורדת חום וכאבים. האם ניתן להקל על סיבלה ולטפל בה ? תודה לך מראש על תשובתך. בברכה אודי

20/11/2010 | 18:10 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הטיפולים מורכבים וכוללים הפחתת לחץ על ידי מזרנים מיוחדים ניוד טיפול תזונתי מאסיבי טיפול פצע שינוי תנוחה את כל אלו אתם אמורים לקבל במקום האישפוז שלכם ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי