התייעצות לגבי פצע לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/10/2010 | 23:19 | מאת: מיכל

שלום לכם, אני בת 25 וסובלת מפגיעה נוירולוגית בעמוד שדרה. לפני כ-8 שנים התפתח לי פצע לחץ בבוהן כתוצאה מלחץ שהופעל על האזור,ומאז הוא לא עובר. ניסיתי המון טיפולים- אנטיביוטיקות, חבישות שונות ומספר ניתוחי הטריה עמוקה. מידי פעם יש הטבה שנמשכת כשנה, אבל בסוף האצבע מזדהמת והפצע חוזר. השאלה שלי היא האם זה אפשרי לקבל המלצה לטיפול אחר שטרם ניסיתי או המלצה לרופא מתמחה. תודה רבה!

28/10/2010 | 22:03 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הבעיה המתמשכת מצביעה על בעיה כרונית, יתכן כי יש לך זיהום כרוני של העצם או הרקמה המקומית. מומלץ לפנות לצורך ברור, צילום האזור ואולי אף מיפוי עצמות לרופא מומחה ! בהצלחה ד" שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי