הפרשה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

21/09/2010 | 20:53 | מאת: משה

שאלה: אני בריא כמו שור, לא לוקח תרופות ולא תוספי מזון , ואוכל תזונה בריאה ועושה פעילות גופנית בריאה .הבעייה היא:שכל ערב כאשר אני מוריד את הגרבים לאורך כמעט כל כף הרגל ישנו כתם של הפרשה ,צהבהב/ורוד,דביק, בעל ריח של אצטון, ברגל שמאל , פחות ברגל ימין, וכף הרגלה רגישה מאד , אבל אין שום פצע או חתך. נאמר לי שהרגל לא סוכרתית!!! אבל לא קבלתי תשובה על השאלות הבאות:1 מה המקור של הנוזל המשונה הזה - זה לא זיעה. 2. מה גורם לתופעה הזו - מה אני עושה לא כהלכה. נכון, שהתופעה התחילה (כך נדמה לי)לאחר שקבלתי חיסון נגד שפעת עונתית עם חיסון נגד דלקת ריאות , ואני בן 85 .האם זו תופעת לואי של GBS ? אחכה לתושובתך. בכבוד רב

23/09/2010 | 10:14 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי אין זה הפורום המתאים, פנה לפורום של רופאי העור ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי