פצע מניתוח להרחקת שומה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/09/2010 | 23:42 | מאת: נירה יוספי

שלום בגלל ריבוי שומות חשודות עברתי טיפול כריתה בבי"ח לפני כ 3 חודשים- רובן בחלק האחורי של הרגל שוקיים וירכיים. חלקן נרפאו ובחלקן נותר מעין גלד לבן כשמסביב טבעת כהה. אין מוגלה או הפרשה ואני לא מצליחה לקלף את הגלד. בשומות שהורדו עי ניתוח עמוק יותר + תפרים - הכל נרפא יפה. הבעיה נותרה בשומות שהורחקו עם לייזר ללא תפרים. מה עושים?

16/09/2010 | 18:26 | מאת: נירה

האם הד"ר בחופשה?

16/09/2010 | 18:27 | מאת: נירה

23/09/2010 | 10:12 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

השומות אשר הוסרו בלייזר לא נתפרו- כלומר הפצע הושאר לריפוי משני. החלמה זו ארוכה יותר ולוקחת לעיתים עד חודש ימים. מומלץ על רחצת האזור במים וסבון, במידה ויש לך משחה אנטיביוטית ניתן לשים על האזור, לא לקלף את הגלד, לתת לו ליפול לבד וכן רצוי לפנות למנתח לביקורת החלמה מהירה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי