ציפורן שבורה בבוהן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/07/2010 | 10:44 | מאת: דנה

שלום, לאחרונה גיליתי שהציפורן שלי בבוהן(ב2 הרגליים) סדוקה/שבורה ממש כאילו הציפורן גדלה מחדש. זה נראה מבהיל אבל זה לא כואב במיוחד, רק כשאני נועלת נעליים סגורות שלוחצות על הציפורן. האם שמעתם על מקרה כזה? ומה יכול לגרום לזה? תודה רבה

06/08/2010 | 17:05 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הגורמים השכיחים לבעיה הם : חבלה, או מחלות של הציפורן. בדרך כלל הדבר מסתדר בעצמו, אך במידה ויש בעיה רצוי לפנות לרופא עור. בהצלחה ד"ר שלום

07/08/2011 | 19:56 | מאת: הדס

גם לי כבר בערך שנתיים יש מין בקע כזה בציפורן וכאילו התחילה לצמוח חדשה.. וחיכיתי שזה יצמח עד הסוף אבל זה צומח מאוד לאט.. ובדיוק עכשיו ראיתי שזה קורה שוב בשתי הרגליים... תוך כמה זמן התופעה חלפה אצלך? יש מה לעשות עם זה?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי