פצעים ברגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/07/2010 | 22:59 | מאת: רפי

שלום לך אני בן 30 שסובל מאי ספיקת לב של 30% אני מושתל קוצב דיפיברילטור ואני סובל מפקטור ליידן 5 קרישיות ייתר כמו בעברי dvtפעמיים pe בחצי שנה האחרונה יש לי פצעים ברגל שלא מבריאים טופלתי בכל מה שאמרו לי הבעיה שזה רק מחמיר וגודל אני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה ממך עזור לי כי אני מיואש לגמרי

20/07/2010 | 15:04 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אני מניח כי הפצעים נובעים מבעיה משותפת עורקית ורידית אך יש לבדוק את מצבך בדקדקנות. ולכן על מנת לעזור לך, עלייך לפנות לבדיקת רופא ! לצערי ללא בדיקה לא ניתן לייעץ לך. בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי