טיפול ביבלת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/05/2010 | 09:51 | מאת: רוית

הלכתי עם נעל חדשה שגרמה לי שפשוף חזק בכף הרגל, ותוך כמה שעות נוצרה לי יבלת גדולה (בקוטר של 2-3 סמ) בכף הרגל והיא התפוצצה. הנוזל יצא, אבל חצי מהעור התקלף וחצי לא. איפה שהתקלף יש לי פצע פתוח כזה שמדמם. עד עכשיו שמתי הרבה יוד עם גזה, אבל אני לא בטוחה שזה נכון. איך לטפל בזה? תוך כמה ימים זה אמור לעבור? תודה מראש רוית

29/05/2010 | 15:18 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

רחצת האזור על ידי מים וחבישת האזור על ידי משחה אנטיביוטית בכל מקרה במידה ויש יש לפנות לרופא מטפל או לכירורג פלסטי. בברכה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי