פצע לאחר קרינה וניתוח

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

16/05/2010 | 16:03 | מאת: אמל

0052520525222שלום עברי טיפול קרינתי לאחר כימותרפה וכריתה שד מלאה. שלושה חודשים אחרי ההקרנת החל להופיע אודם שהלך וגדל מלווה עם הפרשות דימום. בפיובסה עור ובבדיקות התברר שהמחלה התשטה בעורוגם גרורות בפלוטות ליפה. הפצע ממשיך לגדול וכל החבישות שניסיתי לא עזרו לי. פניתי לאונקולוגית שמתעסקת ברפואה סינית והיא נתנה לי אבקה לשמוש על הפצע. השמוש גרם לכאבים נוראיים וההפרישות הפסיקו לצאת והפצע נראה מתייבש,אבל החלו להופיע סימני דלקת מסביב. אז הפסקתי להשתמש בטיפול שלה ווחזרתי להשתמש בחבישות פראפין וקרם פוסידין.וגם מקבלת צפוראל. בינתיים לא רואה שיפור. הפצע היום באורך 13 ס"מ ורוחב 6 ומסביב אודם . אני בפחד נוראי ולא יודעת מה לעשות. נא עזרתכם ותודה מראש. אני מבקשת אם אפשר לשלוח התשובה גם לאימייל והמון תודות

16/05/2010 | 18:53 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

במידה והכיבים הם עקב חזרת הגידול מקומית יש לפנות מידית לכירורג המטפל ולאונקולוג !!! בהצלחה ד"ר שלום

19/05/2010 | 00:07 | מאת: הבן

אמא שלי פנתה למטפלים שלה בבית החולים, כל מה שהם נותנים לה זה חבישות וקרם וזה ממש לא עוזר, הפצע ממשיך לגדול ולא מראה סימני התאוששות, משום מה נראה לי שהטיפול שמעניקים לה אינו מתאים, וכרגע למטפלים שלה אין משהוא להציע, ואנחנו מנסים לשאול מומחים ואוליי נוכל לקבל קצה חוט שישפר את הבעיה מה דעתך על הטיפול והאם אתה חושב שכדאי להחליף טיפול? ומה האפשרויות העומדות בפנינו? אשח גם לקבל קישורים לאנשים \ מפרפאות שיכולות לייעץ תודה מראש

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי