ריח רע מהרגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/02/2007 | 14:55 | מאת: שי אבי

לאחי הקטן יש ריח רע מהרגליים אבל אין לא פצעים כמו באגזמה ,והגרביים שלו נהיות צהובות מרוב מה שמופרש לו מהכפות רגליים. הוא אינו מטפל ברגליים שלו כך שאנחנו סובלים מהריח אפילו גרביים שהוא לובש לי אחרי כביסה הריח לא יורד. ואני מפחד ל להידבק במה שיש לו, אז אנא לטיפןלכם המסור והמהיר. בתודה מראש שי אבי

25/02/2007 | 18:07 | מאת: דניאל וייס

כדאי שיקפיד על רחיצת רגליים יומית עם סבון ומים פושרים, לנגב היטב היטב ולגרוב רק גרביים מסיבים טבעיים כמו צמר או כותנה ללא (!) סיבים אחרים וכן לקנות סולית אל-ריח שיספוג את הזיעה והריח. בהצלחה דניאל

23/01/2008 | 12:05 | מאת: אורלי

לבתי בת ה-6 יש ריח רע מכפות הרגליים אין לה פצעים או פיטריות והנעל עצמה לא מדיפה ריח רע רק הרגל והגרב. בית המרקחת מסרה לי שאסור לפזר טלק על הרגל כי זה סותם את הנקבוביות מה ניתן לעשות ואיזה תכשירים מומלצים לילדים

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי