דלקת ליד הציפורן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

08/04/2010 | 22:46 | מאת: ד.נ.

שלום, בבוהן שלי ברגל בפינת הציפורן כבר הרבה זמן יש אדמומיות, נפיחות וכאבים, כנראה עקב קסיסת ציםורניים שבעקבותה נכנס זיהום. זה כבר הרבה זמן ולא ממש עובר. אני משתמשת לעיתים ב"סינטומיצין" שלא כל-כך עוזר לי...מה עליי לעשות? איך אפשר לרפא את הפצע? תודה

15/04/2010 | 19:45 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

במידה ויש זיהום יש לפנות לרופא מטפל או לאורטופד יש לשקול טיפול אנטיביוטי פומי, ולעיתים יש לנקז מוגלה במידה והיא מצויה. ורתוי להמנע מקסיסת צפרניים בברכה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי