ציפורניים שבירות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/10/2009 | 09:03 | מאת: חגית

לפני מס' שבועות התוודעתי לתופעה חדשה בגופי: כמה מהציפורניים של אצבעות הרגליים סדוקות ושבירות עד כדי קילוף כל הציפורן. הציפורן השבירה הינה יבשה וקל לשבור אותה ולהוציאה כמעט שלמה מהאצבע. ברצוני לציין שלא היה מקרה של נפילה או קבלת מכה כלשהי באצבעות. מה יכול להיות הגורם לתופעה?

31/10/2009 | 14:24 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

בעיות של ציפורניים שבירות יכולה להיות ממספר רב של גורמים: מחוסר של ויטמינים, דלקת מקומית,זיהומים או מחלות עור מסויימות, על מנת לטפל במצבך הייתי ממליץ על פניה לרופא עור והרופאה המטפלת שלך. ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי