ק' אתא

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/10/2009 | 12:18 | מאת: דגן מיכאל

אני בן 60 זה מס' שנים אני סובל מאפטות בפה וזה כמה חדשים ללא הפסקה. להלן הסטוריה של הבעיה: לפני כ-4 שנים, אחרי 40 שנות עישון, הפסקתי לעשן. שינוי זה גרם מס תופעות: נשיחות בלשון,ספתיים ולחיים. בנוסף הצטברות ליחה בכל חלל הפה בשינה ואי נחת בפה במשך כל שעות השינה, הבנתי שהבעיה קשורה לתהליך הגמילה. בעית הליחה ממשיכה עד היום. בתקופה זה טיפלתי בכתרים שלדעתי גם משפיע על הפה. עד עתה שום טיפול לא הצליח אני בתקווה שדרך הפורום שלכם תבוא הפיתרון.

31/10/2009 | 14:16 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אין זה הפורום המתאים לשאלה זו פנה לפורום של גמילה מעישון או של רופאי שיניים או מחלות ראות בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי