סובל מכאב כרוני ...........מזה שנים האוריינטציה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/09/2009 | 16:57 | מאת: סובל מכאב כרוני

שלום 46 סובל מכאב כרוני ...........מזה שנים (10) האוריינטציה אפיגסטרי/חזה נתגבר מאד בימים אלו ...(ככל הנראה גם בשל סטרס.... ללא אבחנה כלשהי !!! וללא טיפול !!! ברקע: בקע סרעפתי...קטן אבחנת בריום...? אבני מרה- טענה א-סימפמתי עצירויות -נטייה מעי רגיש/רגיז ....? סטרס .... לאן לפנות כל המרפאות מכונים ללא אבחנה ....! היפריקום ? דעה ? אודה הכוונתי

15/09/2009 | 09:37 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

רצוי לפנות לרופא מומחה לגסטרואנטרולוגיה ובמידה ושם הכל תקין למרפאת כאב ! שנה טובה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי