כאבים עקב קטיעת בוהן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/11/2006 | 23:25 | מאת: חיים

בשנת 2001 עקב תאונת דרכים עברתי קטיעה יטרוגנית מלאה של בוהן 3 בכף רגל ימין מאז רגישות גבוהה בגדם וכאבים חזקים בעיקר בחילופי עונות עד כדי אי יכולת דריכה על כף הרגל עד כדי שימוש לתקופות בקביים כמו כן פגיעה אסטטית במראה כף הרגל האם יש פתרון לכאב? האם יש פתרון אסטטי להשלמת האצבע החסרה? תודה

27/11/2006 | 17:34 | מאת: דניאל וייס

כדי לטפל בכאבי הפאנטום יש לבצע בדיקה נוירולוגית ולפי זה ניתן יהיה לשקול איזה טיפול יכול להועיל. לגבי הבוהן החסרה ישנו מומחה צרפתי שמתעסק עם יצירת כפפות דמוי בהונות בצבע העור. עבודות שביצע הם ברמה מאוד מאוד גבוהה המלצתי ליצור קשר עם מרפאתי וננסה להפנות אותך אליו רפואה שלימה ובהצלחה דניאל וייס

03/12/2006 | 18:12 | מאת: חיים

למר וייס-תודה רבה על מתן התשובה המהירה . ניסיון ליצור קשר עימך טלפוני בכדי לקבל את פרטיו של אותו מומחה צרפתי לא צלחו(השארתי למזכירתך את מס הפלאפון שלי) אודה באם תוכל להעביר אלי הפרטים הנ"ל או לחילופין האם עלי לקבוע תור ולהגיע למרפאתך -בתודה על הכל והמשך יום נעים

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי