לאחר ניתוח הקטנת חזה הפצע נשאר פתוח

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/08/2009 | 18:54 | מאת: אורית

עברתי לפני 9 חודשים ניתוח להקטנת חזה במשך שבועיים הניתוח היה בסדר ולאחר השבועיים הניתוח התחיל להיפתח ובצד אחד נהיה נמק ובצד שני נפתח אני כבר 9 חודשים לאחר הניתוח ועדיין הוא פתוח מה עלי לעשות אני ממש מאויישת ממצב זה לפי דברי המטפל הוא אינו יודע מה הסיבה לכך ולתת לזמן לעשות את שלו אבל זה לא מספק אותי כתשובה.

03/09/2009 | 13:39 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי פתיחה של פצע הניתוח לאחר הקטנת שדיים שכיחה יחסית, ולפתיחה גורמים מרובים. על מנת לייעץ לך כיצד לטפל בפצע יש צורך בבדיקה של רופא מומחה, במקרה שלך רצוי כירורג פלסטי. ואני מניח שהוא יוכל לעזור בנושא. בתודה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי