עכו

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/08/2009 | 18:40 | מאת: ש

אמי שוכבת בבית חולים כ4 חודשים עקב כך נוצרו פצעי לחץ בעכוז ובשתי הרגליים בעקבים ברגל שמאל הוחלט לקטוע את הרגל היות והמצב החמיר ויש נמק אמא חולה סכרתית השאלה אם אפשר למנוע את הקטיעה איזה טיפול ואם יש טיפול מונע לרגל השניה ואכוז הודה לכם אם תענו לי במהרה תודב

06/08/2009 | 23:53 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי ללא בדיקה של מצבה מאוד קשה לתת לך עצה, אני ממליץ לפנות למחלקה בה היא מאושפזת על מנת לבקש כי הכירורג הפלסטי, או הכירורג הכללי יבדקו אותה על מנת לראות באם ניתן להציל את הרגל. בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי