נמק באצבעות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

16/03/2009 | 18:09 | מאת: שרונה

אבי בן 94 ,סכרתי וסיעודי.סובל מפצעי לחץ בשתי אצבעות ברגל אחת כאשר יש נמק באחת מהן,ובאצבע נוספת ברגל שניה(כ5 שבועות).בבדיקת אורטופד בחדר מיון לפני כשבועיים נאמר לי שזרימת הדם שלו טובה מאד ויש להמשיך באותו טיפול (ניקוי במי חמצן ומשחת ביאפין).בינתיים הפצעים מדממים ומפרישים מוגלה גם באצבע עם הנמק.ונראה שיש שיפור .היום ביקרה אותו אחות מומחית בנושא פצעים והמליצה להחליף את המשחה בג'ל (שכחתי את שמו אך הוא בשימוש בקופת החולים).בגילו ובמצבו אין טעם לטלטל אותו.האם יש סיכוי להצלת האצבעות באמצעות טיפול בבית???האם יש אפשרות לביקור בית ע"י רופא מומחה לנושא זה ?

27/03/2009 | 18:32 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי ללא בדיקה של מצבו, לא ניתן לתת לך עצה ! טיפול על ידי ג'לים למינהם יכול לעזור בניקוי של רקמות מתות. אבל את מתארת מצב חמור יותר של: זיהום (הפרשה ומוגלה) ולכן רצוי לפנות לרופא בהקדם ד"ר אבשלום שלום

08/07/2009 | 15:38 | מאת: ד"ר מחמוד בכרי

סוף סוף יש תרופה לפצעי לחץ עם 100% הצלחה .למה לסבול כאשר יש טיפול??תוך מספר חודשים והמחלה נעלמת אפשר להשיג אותי במספר 054348083

26/09/2009 | 11:56 | מאת: לילך פלג

כדאי מאוד לנסות מוצר ייחודי טבעי שמיובא לארץ מארה"ב, שמנסיון של שנים עובד על פצעים קשיי ריפוי. באוגוסט אף פורסם מאמר בעיתון אגודת אייל על נסיון אישי של חולה סכרת עם פצע קשה שטופל במוצר והבריא. אני עובדת עם המוצר כבר שנים ולאחרונה גם עם אבי שסובל מטרשת עורקים ופצעים. אשמח לעזור בענין, את מוזמנת לפנות אליי לטלפון 052-6473401 לילך

12/12/2012 | 20:45 | מאת: יאיר

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי