פצע ברגל כתוצאה מלקיחת וריד

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/02/2009 | 10:46 | מאת: ענת

שלום רב, אבי עבר לפני כחמישה חודשים ניתוח מעקפים בלב. לשם הניתוח נלקח מרגלו וריד. דא עקא, שהואיל ואבי סובל מחסימת עורקים ברגלו, הפצע לא מתרפא. כיום (לאחר סאגה מתמשכת) הוצע לנו טיפול של הזרקת מקרופאגים בתל השומר. אבקש לדעת האם ישנן השלכות שליליות בטיפול? האם ישנן תופעות לוואי? האם ניתן להזריק מקרופאגים גם לחולי לב אשר סובלים מחסימת כלי דם? אודה לתשובתך.

19/02/2009 | 09:14 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

תופעות הלוואי מטיפול זה מועטות, ואין מניעה להשתמש בו גם בחולי לב !!! ולכן שיהיה בהצלחה. בברכה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי