שושנה חוזרת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/11/2006 | 11:09 | מאת: טל

ברגלי מופיעה אחת לזמן מה שושנה, הרגל מאדימה, והאודם מתפשט תוך מספר שעות מכף הרגל לעבר הברך, חום גבוה, הרגשה מאוד לא טובה. האם חוץ מטיפול אנטיביוטי, יש עוד מה לעשות כדי שהשושנה תרפא יותר מהר? שמעתי שיש משחות שונות, מהן? כיצד ניתן למנוע את התופעה החוזרת שוב ושוב, אחת לכמה חדשים?

27/11/2006 | 09:53 | מאת: אהובה

לדעתי, כדאי שתשאלי גם בפורום מחלות זיהומיות - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-312,m-Doctors,a-Forums.html

27/11/2006 | 17:25 | מאת: דניאל וייס

בכ- 90% מכלל הסובלים משושנה מתברר שרבע הינם סובלים מפטרת ברגליים. כדאי לטפל בשורש הבעייה מיסודה ומתוך כך לא תחזור שוב. כאשר השושנה מופיעה אין מנוס אלא לקיחת אנטיביוטיקה. רפואה שלימה דניאל וייס

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי