צלקות?

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

30/11/2008 | 18:25 | מאת: RR

שלום רב, לאחר הורדת שיער ברגליים ובמפשעה (בעזרת שעווה ומכשיר חשמלי יעודי) השתמשתי במחט (רגילה) ובפינצטה מחודדת להוצאת שיער שגדל מתחת לעור. במקום נוצרה אדמומיות ובמקרים מסויימים אף התפתחה דלקת קלה. ניסיתי מריחת סינטומיצין ( 3% ו 5% ) שעזר להעברת הדלקת, אך לא הביא לריפוי מלא. כרגע אני מנסה לשמור על נקיון האזור ומורחת לעיתים ויטה מרפן, אך עדיין נשארו סימנים אדומים. מה עלי לעשות? האם תיותר לי צלקת (יש לציין שהכתם האדום אינו בולט מהעור)? המצב נמשך כבר יותר מחודשיים ובמהלכם ערכתי הפוגה מסויימת מהורדת שיער, אך חזרתי לכך (מטעמי אסטטיקה). אודה לכם אם תוכלו להשיב.

23/12/2008 | 23:51 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

על פי התאור נראה שיש לך דלקת באזור, הטיפול הוא בדרך כלל על ידי אנטיביוטיקה מקומית או פומית, בכל מקרה יש לפנות לכירורג כללי או כירורוג פלסטי או רופא עור לצורך בדיקה וטיפול. החלמה מהירה ד"ר אבשלום שלום

05/03/2009 | 14:12 | מאת: עע

אני נחתכתי דיי עמוק ביד ובגלל שהייתי צריכה שהפצע לא יראה כי הייתי צריכה ללכת לאירוע אני קילפתי את הפצע אבל עכשיו יש לי צלקת אבל היא לא ניראה אבל מסביבה יש אדום שנראה איך אני מורידה את האדום בבקשה תערו לי זה דחוףף ליי!!!!!!!!!!

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי