שושנת יריחו

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

18/11/2008 | 10:56 | מאת: נתי

שלום,אני חייל שמשרת באזור מצפה רמון ונעקצתי 8 פעמים באזור הידיים הצלעות והרגל שמאובחנות כשושנת יריחו. העקיצות הללו מוגלתיים וגדולים,הייתי אצל רופא עור ואחרי שעשיתי ביופסיה הוא השתמש בחנקן נוזלי על כל ה-8 עקיצות (טיפול כואב). תוך כמה זמן אמורים לראות תוצאות? האם כדאי להשתמש בנוסף בתכשירים טבעיים? והאם בצבא אמורים להתחשב במצבי ולתת לי הקלות מסוימות? בתודה.

23/12/2008 | 23:55 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

שאלות אלו יש להפנות למומחה בתחום, שהוא רופא עור. בהצלחה ד"ר שלום אבשלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי